Zolderverbouwing

De zolder is vaak maar een verlaten en vergeten ruimte van een huis. Toch biedt deze ruimte enorm veel voordelen voor de gebruiker, als u maar weet hoe u deze voordelen in uw zolder naar boven kunt halen! Met een zolderverbouwing kunt u een geheel nieuwe, afgewerkte en moderne nieuwe ruimte realiseren. Deze kan vervolgens gebruikt worden voor meerdere toepassingen. Denk aan het creëren van een extra slaapkamer, speelkamer, zogenaamde 'mancave' of ruimte om uw hobby in uit te oefenen. De zolder kent talloze mogelijkheden en hoeft helemaal geen vergeten ruimte te zijn. Wilt u de zolder aftimmeren of op een andere manier renoveren en kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met ons team.

BOUWBRON voor een perfecte afwerking van elke zolder

Zoals u hierboven al kon lezen, is het mogelijk om van de zolder een moderne en reële kamer te maken. Dit vraagt vaak wel om de nodige afwerking en renovatie. Dit komt voornamelijk omdat de zolder meestal gebruikt wordt als opslag voor oude spullen en deze vrijwel nooit bezocht wordt. Hierdoor gaat de kwaliteit van de ruimte achteruit en wordt er weinig gedaan om de zolder in goede conditie te houden. We beginnen daarom vaak met de zolder isolatie, daarna zullen we in de meeste gevallen de zolder afwerken, waardoor we voor u een geheel nieuwe kamer realiseren. Wij van BOUWBRON helpen u daar graag bij.

Waarom kiezen voor BOUWBRON?

BOUWBRON is een erkend klusbedrijf voor alle verbouwingen in en rondom het huis. Hierbij moet u niet alleen denken aan kleine projecten, maar ook aan grootschalige projecten zoals het duurzamer maken van de woning, het plaatsen van dakkapellen en het realiseren van een uitbouw. Ook voor een simpele zolderverbouwing kunt u bij ons terecht. Wij zijn een innovatief, vakkundig en bovenal flexibel team Die passie ziet u terug in het eindresultaat en het contact met de klant. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met ons team. 

Bevalt het wat u ziet?

Als u ook een renovatie, dakopbouw of andere dienst die wij aanbieden wilt laten uitvoeren, aarzel dan niet een neem direct contact met ons op!

Direct offerte aanvragen   070 212 7144

Waarom kiezen voor BOUWBRON B.V.?

  • 100% garantie
  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Geen voorrijkosten
  • Ontzorging van A tot Z
  • Innovatief
  • Flexibel
  • Vakkundig
  • Alle werkzaamheden onder één dak

Direct offerte aanvragen