stucwerk

Zien uw muren en plafonds er niet zo mooi meer uit? Dan is stucwerk de ideale oplossing! Stucwerk geeft uw woning direct een geheel nieuwe, moderne en strakke uitstraling. Ideaal als u uw woning een make-over wilt geven, zonder dat daar een hele verbouwing aan te pas komt. Bent u op zoek naar iemand die het stucwerk voor u kan verzorgen? Zoek dan niet verder. Wij van BOUWBRON staan gaan graag voor u klaar! 

Wat verstaan we precies onder stucwerk? 

Niet iedereen is even bekend met de werking van stucwerk. Voor die mensen leggen we het nog even kort uit. Bij stucwerk worden de muren en plafonds van uw woning, door middel van een speciale methode, geëgaliseerd. Er wordt vaak voor stucwerk gekozen als een muur behangen moet worden, maar dit simpelweg niet mogelijk is door de korrelige ondergrond. Ook wordt het dikwijls toegepast in verouderde woningen om ze zo een frissere uitstraling te geven. 

Oud stucwerk opknappen 

Na verloop van tijd zal stucwerk er minder mooi uit zien. Het heeft immers veel te lijden in een huis waar druk geleefd wordt. Begint u scheuren te zien in het stucwerk of is deze minder mooi door lelijke verkleuringen? Schakel dan een stukadoor van BOUWBRON in om het geheel weer te repareren. Zo geniet u langer van een mooi resultaat! 

Waarom kiezen voor BOUWBRON 

Bij BOUWBRON werken enkel mensen met hart voor de zaak. Wij zijn breed en flexibel inzetbaar voor alle klussen in- en rondom het huis. Zo zijn wij uw beste partner tijdens grote verbouwingen, maar kunt u ons ook inschakelen voor kleine timmerwerkzaamheden, schilderwerk of stucwerk. Contact met de klant staat bij ons altijd op nummer één! 

Projecten met deze werkzaamheden

Ambassade Libie

Ambassade Libie

Stuc & Schilderwerk en dakshingles vernieuwd
Lees meer »

Soetendaal 11,  Amsterdam

Soetendaal 11, Amsterdam

Totaal renovatie + dakopbouw
Lees meer »

Gevangen poort, Den Haag

Gevangen poort, Den Haag

restauratie gevels en pleisterwerk
Lees meer »

Ahornstraat 32

Ahornstraat 32

Bij Bouwbron zijn we verheugd om ons meest recente renovatieproject, Ahornstraat 32 in Den Haag, te presenteren. Deze woning heeft een volledige transformatie ondergaan en is nu een modern en comfortabel thuis.
Lees meer »

Aalbessenstraat 17

Aalbessenstraat 17

Deze woning is getransformeerd van een verouderde ruimte tot een eigentijds en comfortabel huis met alle gemakken voorzien.
Lees meer »

Bevalt het wat u ziet?

Als u ook een renovatie, dakopbouw of andere dienst die wij aanbieden wilt laten uitvoeren, aarzel dan niet een neem direct contact met ons op!

Direct offerte aanvragen   070 212 7144

Waarom kiezen voor BOUWBRON B.V.?

  • 100% garantie
  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Geen voorrijkosten
  • Ontzorging van A tot Z
  • Innovatief
  • Flexibel
  • Vakkundig
  • Alle werkzaamheden onder één dak

Direct offerte aanvragen