Verbouwen

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u er voor kiest om uw woning geheel te verbouwen. Denk bijvoorbeeld aan het uitbouwen van de woning of het aanpassen van de woning op uw huidige wensen. Het nadeel is vaak dat de meeste klusbedrijven slechts één specifiek onderdeel van de verbouw kunnen verrichten. Ze richten zich bijvoorbeeld enkel op het schilderen en stuken en voor de overige werkzaamheden moet u iemand anders inschakelen. Bij BOUWBRON is dat niet het geval. Wij kunnen een gehele verbouwing tot een goed einde brengen, met enkel de hulp van ons vakkundige team. Zo hoeft u niet telkens te wennen aan nieuwe gezichten en werkwijzen, maar heeft u één duidelijk aanspreekpunt. Een verbouwing kan als stressvol genoeg zijn, nietwaar?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hieronder leest u een klein overzichtje van de diensten die wij voor u kunnen verrichten:

 • Afbouw: hierbij zetten we de puntjes op de i na en flinke verbouwing, denk hierbij aan spuitwerk, schilderwerk, stucwerk, dekvloeren, tegelzetwerk, wanden, systeemplafonds, renovatie en alles wat bij de complete afbouw nodig is.
 • Woning aanpassing ouderen en minder validen: met het ouder worden kan het zo zijn dat de woning eerder een obstakel wordt dan een fijn thuis komen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Door uw woning aan te passen op ouderen en minder validen geven wij u een stukje vrijheid en rust terug. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van drempels, een verlaagde of verhoogde toiletpot, antislipvoorziening in de douche, tweede trapleuning of het monteren van automatische deuropeners. Soms is het zelfs nodig om de woning compleet te verbouwen. Wij kijken samen met u wat mogelijk is en wat u nodig heeft om weer vrij uit de voeten te kunnen in eigen huis.
 • Uitbouw: groeit u letterlijk de woning uit en kunt u wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Dan is een uitbouw laten plaatsen altijd een goed idee. Een standaard uitbouw plaatsen wij al binnen 3 weken na de startdatum! Let wel op dat het soms nodig is om een bouwvergunning aan te vragen. Bespreek die vooraf met de gemeente om nare verrassingen te voorkomen.

Waarom kiezen voor BOUWBRON?

BOUWBRON is uw partner tijdens alle verbouwingen in en rondom het huis! Ons team bestaat enkel uit enthousiaste en gepassioneerde mensen die het vak maar al te goed verstaan. Wij komen gratis bij u langs om geheel vrijblijvend een offerte op te stellen en bieden u altijd 100% garantie op geleverde diensten en materialen. Zo bent u altijd zeker van het beste resultaat!

Projecten met deze werkzaamheden

Bekijk overige projecten

Bevalt het wat u ziet?

Als u ook een renovatie, dakopbouw of andere dienst die wij aanbieden wilt laten uitvoeren, aarzel dan niet een neem direct contact met ons op!

Direct offerte aanvragen   070 212 7144

Waarom kiezen voor BOUWBRON B.V.?

 • 100% garantie
 • Geheel vrijblijvende offerte
 • Geen voorrijkosten
 • Ontzorging van A tot Z
 • Innovatief
 • Flexibel
 • Vakkundig
 • Alle werkzaamheden onder één dak

Direct offerte aanvragen