Koningin Emmakade 101

Woningrenovatie in Den Haag - Koningin Emmakade 101

De renovatie van de woning aan de Koningin Emmakade 101 in Den Haag is een prachtig voorbeeld van een volledige transformatie, waarbij diverse werkzaamheden zijn uitgevoerd om de woning nieuw leven in te blazen en te voorzien van moderne elementen en functionaliteiten.

Een opvallende toevoeging aan deze renovatie was het plaatsen van dakkapellen. Hierdoor is er extra ruimte en lichtinval gecreëerd op de bovenste verdieping. De dakkapellen zijn zorgvuldig ontworpen en geplaatst om naadloos aan te sluiten bij de bestaande architectuur van de woning, terwijl ze tevens zorgen voor extra comfort en functionaliteit.

Het stucwerk in de woning is volledig vernieuwd en hersteld. Oneffenheden en scheuren zijn professioneel gerepareerd, waarna alle muren en plafonds strak en glad zijn afgewerkt. Het stucwerk draagt bij aan de moderne uitstraling van de woning en vormt een mooie basis voor verdere afwerking.

Zowel het interieur als het exterieur van de woning zijn voorzien van nieuw schilderwerk. Het buitenschilderwerk geeft de gevel een frisse en verzorgde uitstraling, terwijl het binnenschilderwerk zorgt voor een nieuwe, eigentijdse look. De juiste kleuren zijn gekozen om de gewenste sfeer en stijl te creëren, passend bij de wensen van de bewoners.

Tot slot is er veel aandacht besteed aan het tegelwerk in de woning. Zowel de keuken als de badkamer zijn voorzien van prachtige, duurzame tegels. Het tegelwerk is met precisie en vakmanschap uitgevoerd, waardoor de ruimtes een eigentijdse en luxe uitstraling hebben gekregen. De tegels zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en gemakkelijk te onderhouden.

De volledige renovatie van deze woning aan de Koningin Emmakade 101a in Den Haag is een indrukwekkend project waarin vakmanschap, kwaliteit en oog voor detail samenkomen. De woning is getransformeerd tot een moderne en comfortabele leefruimte, waarin de bewoners kunnen genieten van alle gemakken en een stijlvolle omgeving.

Dit project bestaat uit de volgende werkzaamheden:

Bevalt het wat u ziet?

Als u ook een renovatie, dakopbouw of andere dienst die wij aanbieden wilt laten uitvoeren, aarzel dan niet een neem direct contact met ons op!

Direct offerte aanvragen   070 212 7144

Waarom kiezen voor BOUWBRON B.V.?

  • 100% garantie
  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Geen voorrijkosten
  • Ontzorging van A tot Z
  • Innovatief
  • Flexibel
  • Vakkundig
  • Alle werkzaamheden onder één dak

Direct offerte aanvragen