Bouwbron uw partner in Bouw en onderhoud in de regio Den Haag

Welkom op onze website, we proberen u hier een zo goed mogelijk inzicht te geven van de mogelijkheden bij BOUWBRON. Vind hier de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren, hoe wij deze aanpakken en waarom u voor onze specialisten kiest.

Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw zijn wij uitgegroeid tot een solide en betrouwbare onderneming die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, slagvaardigheid en zekerheid.Op deze manier streven wij ernaar de realisatie van een hoogwaardig eindresultaat van uw gewenste project.

Allround Bouwpartner In deze jaren hebben wij een team van vakmensen gevorm die staan voor een hoge kwaliteitsstandaard, door onze specialisten kunnen we de kwaliteit steeds weer waarmaken!. Met onze zeer gevarieerde en goed opgeleide vaklieden zijn wij in staat bouwwerken,aan te nemen van een kleine verbouwing tot grote complexe bouwprojecten.

Guus DewusVan begin tot eind betrokken. BOUWBRON vormt als hoofdaannemer het cement van uw gehele bouwproces.  De directie van BOUWBRON kent zowel de opdrachtgevers als de medewerkers op de werkvloer persoonlijk en dat resulteert in een optimale betrokkenheid bij ieder bouwproject, groot of klein.

Op onze website proberen we u zo volledig mogelijk te informeren, maar de kans is groot dat u toch nog een vraag heeft. Neemt u dan gerust vrijblijven contact met ons op, wij staan klaar voor al uw vragen!

Met vriendelijke groet,

G. Dewus.

Waarom kiezen voor BOUWBRON B.V.?

  • 100% garantie
  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Geen voorrijkosten
  • Ontzorging van A tot Z
  • Innovatief
  • Flexibel
  • Vakkundig
  • Alle werkzaamheden onder één dak

Direct offerte aanvragen

Staat u op het punt te verbouwen?

Of het nu gaat om woning aanpassingen voor ouderen en of mindervaliden, afbouw, verbouw of transformatie gaat.
Wij toetsen ruimtelijk en bedenken in overleg verschillende mogelijkheden en werken wij vervolgens uit.

In een open projectkosten begroting offerte. Een goede begeleiding tijdens de bouw is essentieel. Als hoofd aannemer hebben wij veel kennis van het proces en project.

Begeleiden en toetsen van de kwaliteit van het werk is dan ook van zeer groot belang voor een optimaal eindproduct.

Ons team met vaklieden staan geheel tot uw beschikking. Wij zien u begroting aanvraag graag tegemoet.

Met vriendelijke groet

Guus Dewus
BOUWBRON B.V.

 

070 212 7144

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

ik ga akkoord met de privacy policy *