Pahudstraat 92

Woningrenovatie in Den Haag - Pahudstraat 92

BouwBron.nl presenteert met trots een recente volledige renovatie van een woning gelegen aan de Pahudstraat 92 in Den Haag. Deze renovatie omvatte een scala aan werkzaamheden die het huis een complete transformatie hebben gegeven, met als resultaat een moderne, comfortabele en stijlvolle woonruimte.

De woning is voorzien van een nieuwe dakopbouw, waardoor extra leefruimte is gecreëerd op de bovenste verdieping. Deze uitbreiding biedt de bewoners nu een ruime zolderkamer of een extra slaapkamer, perfect afgestemd op hun behoeften.

Het schilderwerk van zowel het interieur als het exterieur van de woning is grondig aangepakt. De gevel heeft een frisse en eigentijdse uitstraling gekregen door het vernieuwen van het buitenschilderwerk. Binnen zijn alle muren en plafonds zorgvuldig geschilderd, met de juiste kleuren om de gewenste sfeer en stijl te creëren.

De badkamer is volledig gerenoveerd, met de vervanging van oude sanitaire voorzieningen door moderne en hoogwaardige apparatuur. Aandacht is besteed aan de indeling en het gebruik van hoogwaardige materialen om een luxe en functionele badkamer te realiseren, die voldoet aan de behoeften van de bewoners.

Het tegelwerk in zowel de keuken als de badkamer is met precisie en vakmanschap uitgevoerd. Prachtige en duurzame tegels zijn zorgvuldig gekozen en geplaatst, waardoor de ruimtes een eigentijdse uitstraling hebben gekregen. Deze tegels zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk schoon te maken.

Het stucwerk in de woning is volledig hersteld en vernieuwd, waarbij oneffenheden en scheuren in de muren professioneel zijn gerepareerd. Alle oppervlakken zijn strak en glad afgewerkt, waardoor de woning een verzorgde en moderne uitstraling heeft gekregen.

Ten slotte is het schoorsteenwerk grondig geïnspecteerd en gerenoveerd indien nodig. Het schoorsteenkanaal is geveegd en hersteld, om zowel de veiligheid als de functionaliteit te waarborgen. Het metselwerk is gerestaureerd en er is een nieuwe schoorsteenkap geplaatst om de duurzaamheid van het schoorsteensysteem te verbeteren.

De volledige renovatie van deze woning aan de Pahudstraat 92 in Den Haag is een indrukwekkend voorbeeld van vakmanschap, kwaliteit en aandacht voor detail. BouwBron.nl heeft met succes bijgedragen aan het transformeren van deze woning in een moderne en comfortabele leefruimte.

Dit project bestaat uit de volgende werkzaamheden:

Bevalt het wat u ziet?

Als u ook een renovatie, dakopbouw of andere dienst die wij aanbieden wilt laten uitvoeren, aarzel dan niet een neem direct contact met ons op!

Direct offerte aanvragen   070 212 7144

Waarom kiezen voor BOUWBRON B.V.?

  • 100% garantie
  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Geen voorrijkosten
  • Ontzorging van A tot Z
  • Innovatief
  • Flexibel
  • Vakkundig
  • Alle werkzaamheden onder één dak

Direct offerte aanvragen